glansmispel

Glansmispel

Glansmispel kopen doe je bij buitentotaal.nl

De glansmispel is een tuinplant die in elke tuin thuishoort. Deze vaste tuinplant is in vele vormen en maten verkrijgbaar en is gekenmerkt door zijn groen rode kleur. Een glansmispel is een ideale plant te verwerken in een haag, maar komt ook uitstekend tot zijn recht als losse plant of een korte rij bij elkaar.

Glansmispel kopen op een stam

De glansmispel is niet alleen om te gebruiken in een heg of haag, maar is tegenwoordig erg populair op een stam. De glansmispel op stam wordt ook wel de ‘Photinia fraseri’ genoemd of de ‘Red Robin’. Deze naam is typerend voor de rode gloed die de bladeren van de glansmispel zijn karakteristieke uitstraling geeft. Het voordeel van een glansmispel op een stam is dat deze goed groeit het hele jaar door een tevens weinig onderhoud vergt. Ideaal dus voor in uw tuin, of deze nou groot of klein is.

Glansmispel online kopen

De glansmispel kan tegenwoordig eenvoudig en snel gekocht worden via een online tuincentrum zoals buitentotaal.nl. Buitentotaal.nl heeft een ruime keuze en assortiment in rode glansmispel of gewone glansmispel, zowel op stam als glansmispel in een haag. U kunt hier eenvoudig uw favoriet uitkiezen en de tuinplant staat voor u het weet te pronken in uw tuin.

Wij raden dan ook aan om niet langer te wachten met het kopen van uw glansmispel. De plant is vrijwel het hele jaar te poten in uw tuin en zo kunt u er dus direct van genieten. Wilt u niet wachten tot de plant het gewenste formaat heeft bereikt, dan kunt u er ook voor kiezen om  de glansmispel direct op hoogte te bestellen. Buitentotaal.nl biedt de plant tot een hoogte van wel 2 meter oof 200 cm. kortom, er is geen reden meer om te wachten met het opleuken van uw vaste tuin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s